Arborist specialiserad på trädfällning i Sollentuna

Behöver ni hjälp med trädfällning i Sollentuna? I så fall är det viktigt att trädfällningen anpassas till platsen så att den blir säker. Bäst är att ta hjälp av en kunnig och erfaren arborist.

För mycket skugga över uteplatsen, sjuka och försvagade träd, det finns många anledningar till att man kan behöva ta ner träd. Viktigt är att man alltid anpassar trädfällningen efter miljön runt omkring. I vissa fall kan det innebära att man inte kan ta ner trädet genom vanlig markfällning utan i stället måste såga ner trädet bit för bit. Detta för att fällningen ska bli säker och varken hus eller människor ska träffas av ett fallande träd. Sektionsfällning är särskilt vanligt där det är ont om plats, i trädgårdar och i bebyggelse. Vill man ha hjälp med säker trädfällning ska man kontakta en arborist i Sollentuna.

Trädfällning och andra trädgårdstjänster

Som privatperson kan man använda sig av rutavdraget då man anlitar en arborist för trädfällning och andra trädtjänster. Hur mycket det kostar att få hjälp med trädfällning beror på arbetets omfattning och om man även vill ha hjälp med olika extratjänster som stubbfräsning, trädbeskärning, plantering och att forsla bort det avverkade materialet. Det finns också arborister som erbjuder regelbunden skötsel av träd och trädgård, något som kan vara särskilt användbart för bostadsrättsföreningar och lite större fastighetsägare. Träd skapar trivsel men har också stora ekonomiska värden. Inte minst kan man se detta på försäljningspriser av bostäder då de fastigheter som har fullvuxna och välvårdade träd ofta inbringar ett högre försäljningspris. Läs mer om trädfällning på denna hemsida: trädfällningsollentuna.se

29 Mar 2022