Badrumsrenovering med proffsiga hantverkare i Uppsala

Att göra badrumsrenovering med hjälp av ett byggföretag i Uppsala som gör allt är praktiskt av många anledningar. Bland annat att renoveringen går smidigt.

Kerstin hade ingen kunskap när det kom till att renovera badrum. Trots det hade hon börjat planera ett projekt i sitt eget hem. Det började av ren nyfikenhet men eskalerade snart. Hon tog reda på hur mycket en rörmokare eller en elektriker kunde kosta. Letade inredning och all information hade hon samlat i en pärm.

Det blev betydligt dyrare än hon räknat med och drömmen lades åt sidan i väntan på att få ihop pengar. Tanken dök åter upp först ett år senare då hon var på en fest och började prata med en snygg kille som visade sig vara byggarbetare. Hon hade skojat och sagt att då kanske han kunde hjälpa henne med en badrumsrenovering. Några dagar senare ringde mobilen.

Badrumsrenovering billigare med ett företag

När hon lade på hade hon bjudit Niklas på kaffe för att få veta mer om renoveringen. Fikastunden blev trevlig och hon fick faktiskt tips. När hon visat honom pärmen hade han blivit imponerad av hennes research. Men sa att det skulle bli betydligt bättre pris om hon lät hans firma i Uppsala ta hand om allt.

Kerstin tror att han skryter men blir överbevisad när han ger henne ett prisförslag från byggföretaget. Han hade rätt, det blev billigare då allt kom på samma faktura. Dessutom hade han lärt henne att det fanns något som kallas rotavdrag som är ett avdrag på hantverkarnas arbetskostnad. Hör av dig till detta företag angående badrumsrenovering: www.badrumsrenoveringuppsala.nu

8 Jan 2023