Blästring i Stockholm gör arbetet smidigare

Blästring är en teknik som används för att slipa något och förbereda det för annan ytbehandling. Med blästring i Stockholm får du en jämn yta att arbeta med.

Om du någon gång har försökt att slipa bort gammal färg från en ojämn yta med många vinklar och vrår vet du att det kan vara riktigt krångligt. Man kommer inte åt överallt och risken finns att om man slipar lite hårdare eller mer på ett ställe så kommer den nya färgen eller lacken bli ojämn.

Det kan även vara svårt och tidsödande att slipa stora saker. Båtar, bilar eller broar, till exempel. Då kan man givetvis inte skicka dit någon stackare med ett sandpapper. När ett sådant jobb ska utföras kan du använda dig av blästring i Stockholm. Blästring är snabbt, effektivt och kan utan vidare täcka både stora ytor och små knepiga vinklar och vrår.

Blästring för miljön

Blästring är en teknik där man använder sand. Sanden sprutas via tryckluft mot föremålet som ska slipas och genom friktionen som skapas förbereds ytan för ny behandling. Kanske vill du måla om din båt, fräscha upp dina fälgar eller rostskyddsbehandla ett broräcke? Då är blästring ett utmärkt alternativ.

Eftersom endast sand och tryckluft används är det en miljövänligare metod och inga kemikalier läcker ut i naturen. Det gör även att kostnaden för skydds- och saneringsarbete faller bort och du betalar mindre. Blästring kan användas på de flesta ytor, till och med glas och betong. Eftersom ytan blir helt jämn och slät kommer efterföljande behandling fästa mycket bra.

17 Nov 2022