Bokat besiktningsman i Stockholm

Det finns flera tillfällen när det är bra att anlita en besiktningsman i Stockholm. Ett av dem är när vill vara säker på badrumsrenoveringen man gjort.

Det hade tagit tid att få till stånd badrumsrenoveringen de båda längtat efter så länge. Ann och Niklas hade bestämt sig för att om de skulle renovera skulle de göra det ordentligt. Därför hade de slagit ut en vägg till ett litet rum vid sidan av för att även få plats med en härlig jacuzzi.

Kakel i ljusa men varma färger förgyllde tillsammans med de vackra inredningsdetaljerna badrummet. Det skulle göra det komplett. I planeringen hade de varit noga med att ta med alla kostnader inklusive auktoriserad personal. Fakturan skulle ändå innehålla rotavdrag för deras arbete. En besiktningsman fanns även med i de noggranna beräkningarna de gjort.

Besiktningsman kom på besök

Renoveringen hade tagit sin tid då alla hantverkares scheman skulle passa in i varandra. Något som fungerat smidigt då de bokat allt genom samma firma som koordinerade alla delar av renoveringen. Så efter mycket väntan var det till sist klart. Allt skräp hade forslats bort och det var dags för en besiktningsman i Stockholm att göra sin del.

Nervöst vankade paret omkring i trädgården i väntan på att denne skulle bli klar. Det var viktigt att allt gick igenom för att försäkringen skulle gälla. Man visste aldrig när oturen kunde vara framme. Så kom besiktningsmannen ut med bister min och de slutade simultant att andas. Sen sprack denne upp i ett leende och de förstod att allt hade gått bra.

25 Feb 2023