En golvslipning kan lösa mysterier på Östermalm

På Östermalm är det fler lägenheter än man kan tro som har drabbats av utredningar på vardagsrumsgolvet. Enklaste sättet att lösa dem är genom en golvslipning.

Visade det sig att den förra ägaren av din nya lägenhet på Östermalm var en privatdetektiv med förkärlek för att rita upp sina utredningar på parkettgolvet i vardagsrummet, eller “högkvarteret” som han tydligen kallade det? Det här problemet är vanligare än vad du tror och du kan vara lugn – det går att fixa.

Man får hoppas att han blev klar med den där utredningen och bara är lite dålig på att städa efter sig, för snart kommer den vara borta för alltid. Det är inte tanken att du ska slänga ut hela golvet och lägga nytt. Istället kan du satsa på en golvslipning.

Gör en golvslipning och sluta tänk på utredningen i vardagsrummet

En professionell golvslipning på Östermalm kommer få bort minsta spår av bläcket som har ritats på parketten och hålen efter nålarna som har tryckts ner i träet. Utredningen kommer vara puts väck, precis som den före detta ägaren. Med en skinande ytbehandling på golvet kommer du inte minnas hur ostädat det såg ut.

Om du nu inte vill ta vid den där utredningen, och kanske ta reda på vart privatdetektiven tog vägen, är golvslipning en riktigt bra idé. Då behöver du inte fundera mer över mysteriet i vardagsrummet och kan njuta av din lägenhet istället. Det är nog en bättre användning av både tid och pengar. Läs mer om golvslipning här: golvslipningöstermalm.se.

20 Feb 2023