Ett jobb för en byggfirma i Hallstahammar

Med införskaffandet av ett nytt, men inte nybyggt, hus i Hallstahammar följer ofta tankar om lite förändringar. Då kan man få nytta av en lokal byggfirma.

Freja och hennes pojkvän hade äntligen blivit husägare. Efter mycket letande hade de köpt ett hus i Frössvi, utanför Hallstahammar. Det skulle bli underbart att flytta in. En sak som de såg fram emot särskilt mycket var att få en egen trädgård. De älskade att vara utomhus så fort vädret tillät.

Framför sig såg de alla dagar de skulle kunna tillbringa i trädgården, förhoppningsvis med en utökad familj så småningom. Det skulle bli både trädgårdsarbete och lek. Och så ville de naturligtvis kunna sitta ute och äta, eller bara sitta och njuta av ljumma sommarkvällar.

Hon hade hört talas om en byggfirma

Tyvärr fanns det dock inte någon uteplats som var värd namnet. De hade diskuterat fram och tillbaka hur de skulle få till en riktigt fin och mysig altan. Det lutade åt att de ville ha en träaltan på södersidan, med ett plank som skyddade mot vinden så att det blev lite lä.

Förmodligen skulle de dock behöva ansöka om bygglov för att bygga upp ett sådant. Och hur det skulle konstrueras och se ut i detalj övergick deras kunskaper och visionsförmåga. Men Freja hade hört en kollega prata om hur han hade fått gjort en ombyggnation hemma med hjälp av en byggfirma som hon hade för sig hette Husdesigngruppen. Hon skulle helt enkelt prata med kollegan och höra om han trodde att de kunde hjälpa till med en träaltan.

6 Jul 2023