Följ med utvecklingen av isolering i Funäsdalen

Ska ni bygga nytt, eller behöver ni uppdatera er isolering i bostaden i Funäsdalen? Det är viktigt att ha rätt isolering för att undvika problem i framtiden.

Hur viktigt är det egentligen att se över isoleringen i huset då och då? Och vad ska man tänka på när det är dags att isolera nybygget? Börja planera i tid så kan ni få hjälp av experter på isolering i Funäsdalen som kan guida er rätt på marknaden. Rätt isolering kan spara tusentals kronor.

Varför ska man isolera huset? Därför att det skyddar mot fukt och kyla, som kan skada huset. Ni kanske känner att lite kyla inte är så farligt, men det är inte alls någon bra idé för rören i huset. Ett stort problem är om vattenledningarna fryser och spricker, eftersom det innebär att när våren kommer så har ni med största sannolikhet en otrevlig vattenläcka.

Isolering som är effektivt och miljövänligt på samma gång

Många tvekar att byta ut isoleringen. Dels för att det kan kännas kostsamt, dels för att man inte hittat den rätta sorten. Är isolering farligt för miljön och hälsan? Det finns så många att välja bland. Cellulosaisolering är svaret på alla frågor och funderingar. Det är ett miljövänligt material, tillverkat av återvunnet returpapper.

Det har endast naturliga salter som tillsats för att skydda mot mögel, skadedjur och brand. Det kan knappast bli bättre. Cellulosaisolering passar bra på alla platser, och går att sätta in i trånga utrymmen. Likaså fungerar det utmärkt på stora ytor, eftersom det inte har några skarvar.

12 Aug 2023