Förläng utesäsongen med balkonginglasning!

Kan ni inte utnyttja er balkong så mycket som ni skulle vilja? Kommer kyla och regn i vägen för långa mysiga kvällar med staden utbredd för era fötter? Balkonginglasning i Uppsala löser det!

Det kan inte hjälpas utan det är bara att konstatera - det svenska klimatet är inte alltid snällt. Vi har ett fantastiskt klimat naturligtvis med årstidsväxlingar ingen vill vara utan. Dock är det så att om man tycker om att sitta på balkongen med en kopp eller ett glas finns det en del hinder att övervinna ibland. Stora delar av året är det helt enkelt för kallt för att vara njutbart. Har ni mer otur än så kan det även vara så att det både regnar eller snöar och blåser. Vädret sätter effektivt stopp för balkonghäng då. Lösningen heter naturligtvis balkonginglasning i Uppsala!

Valfrihet och förlängd utesäsong

En balkonginglasning är en väldigt enkel åtgärd som gör en väldigt stor skillnad.Hur den går till och hur det kommer att se ut beror både på balkongens utformning och på era önskemål. Vissa balkonger behöver glasas in både på alla sidor och kanske även förses med tak för att fungera som uteplats under svalare årstider. Andra kanske det räcker med att glasa in på en sida enbart. Det finns ett antal olika varianter på inglasningar att välja på också. Det går att välja ett system där man viker glasen och det finns varianten med skjutfönster. För er som saknar skydd uppåt finns det också en bra lösning. Så kallad kanalplast är värmeisolerande och filtrerar bort UV-strålning utan att ta bort ljuset. Den är mycket tålig och ett utmärkt sätt att se till att er balkong är fullt funktionsduglig i alla sorters väder. Inte nog med att balkonginglasning i Uppsala räddar era utekvällar, det räddar också utemöbler och annat man kan vilja förvara på balkongen.

En bra leverantör är viktig för en lyckad balkonginglasning

När det är dags att åtgärda och förbättra er balkong är det viktigt att samarbeta med rätt företag. Utan rätt material och montering fungerar inte inglasningen som förväntat och det är därför viktigt att få tag på rätt firma. Börja med att ta kontakt. En seriös firma kommer att göra ett hembesök hos er för att göra en första bedömning. Sedan diskuterar ni fram en bra lösning innan ni får en offert. En kompetent firma med erfarenhet och gott rykte kommer att ge er den efterlängtade utevistelsen.

13 Feb 2020