Golvslipning ett lyft för hela rummet!

Tröttnat på golvet hemmavid? Är lystern borta? Har du tagit bort en ful plastmatta och upptäckt att under finns ett fint originalgolv i trä som är i behov av slipning? Då har du kommit rätt!

Hur ofta studerar man golvet noggrant? När man renoverar sin bostad kan man lägga många timmar på att hitta det perfekta golvet. Man vill ha ett golv som förmedlar en känsla som stämmer överens med resten av rummet. Men sedan, när golvet är klart, hur mycket tänker man på det då? Inte särskilt mycket om man inte upptäcker att det är slitet, repigt, fult och dant.

Ännu roligare är det när man tar bort ett fult golv som tidigare ägare lagt in och hittar ett vackert trägolv under. Hur tar man hand om ett trägolv? Det bästa är om man underhåller sitt trägolv regelbundet. Ett gammalt golv med en vacker patina ger lika mycket karaktär till ett rum som ett nylagt golv.

Spara pengar på att slipa golvet

Att ge sig på golvslipning som vanlig lekman rekommenderas oftast inte. Det är svårt att veta vilka maskiner man bör använda beroende på vilket trägolv som finns. Det är också en stor risk att man åstadkommer mer och större sprickor och repor. Då är det bättre att anlita en firma som är kunnig inom golvslipning. De är erfarna och välutbildade och ett tips är att man kan utnyttja ROT-avdraget för en mer ekonomisk affär. Att slipa golvet är kostnadseffektivt jämfört med att lägga in ett helt nytt golv. Mer om golvslipning hittar du på denna hemsida: golvslipninggöteborg.com

9 Mar 2021