Golvslipning för trägolv i Stockholm

Är ditt trägolv i Stockholm slitet? Många tror att de måste köpa nytt golv när det börjar att se matt och gammalt ut men en billigare lösning med samma (om inte bättre) resultat är golvslipning.

Golvet har en stor påverkan på ett rums hela utseende. Om det är slitet, matt och repigt kommer resten av rummet ge samma slitna intryck. Även om din inredning och dina möbler är i utmärkt skick. Repor och slitage är vanligt framför allt på trägolv, och de är därför i behov av både slipning och ytbehandling. Du kan slippa att betala dyra kostnader för att lägga nytt golv om du istället bestämmer dig för att anlita golvslipning. Förutom att det blir så mycket som hälften så dyrt, gör du ett miljömedvetet val och undviker att utnyttja naturresurser som trä.

Hur lång tid tar golvslipning?

När du anlitar golvslipning i Stockholm tar det inte lång tid att utföra jobbet. Handlar det om golvet i ett normalstort rum kan det ta mellan en och två dagar. Självklart underlättar du personalens arbete om du flyttar på möbler och inredning så att golvet är fritt inför slipningen. Ta gärna kontakt med firman och be dem komma och titta på golvet innan projektet påbörjas. De kommer att se om någon ytbehandling eller lagning krävs i samband med slipningen. Slipning av trägolv kan behövas med jämna mellanrum beroende på trätyp. Du kan be firman om råd för hur du bäst tar hand om ditt trägolv så att de fina resultaten håller så långt som möjligt. 

12 Nov 2021