Golvslipning gör golven som nya i Nacka

Ibland behöver man inte byta golvet för ett lyft för bostaden. Ta hjälp av en firma som fixar golvslipning i Nacka och låt ett gammalt golv bli som nytt.

”AJ!” skrek Jonas högt, följt av ord som inte brukar komma ur munnen. Han satte sig på pallen och la upp foten på benet. I foten satt en rejäl sticka. Det sved och gjorde ont.

Jonas visste att det bara var att bita ihop och dra ut den, men det tog ändå emot. Den satt genom strumpan också, så det gick inte att dra av strumpan först. Ett djupt andetag, sedan drog han ut stickan ur foten svagt kvidande.

När golvet släpper ifrån sig stickor är det inget bra golv längre. Deras bebis som var på gång att börja krypa kunde knappast krypa omkring på detta golv. Det skulle sluta med gråt och tandagnisslan för alla.

Anlita en firma för att genomföra en golvslipning

Att slipa golv skulle bli dammigt i hela bostaden. Nu när de var föräldralediga skulle de behöva vara hemma i oljudet. Det var bättre att boka in en firma som kunde fixa en bra golvslipning och själva åka iväg ett par dagar.

Grannen hade haft en firma i Nacka som slipat deras golv, så Jonas hade redan numret inlagt i mobilen. Han hade kanske trott att det skulle dröja nåt år till, men nu var det dags. Han tog upp mobilen, letade fram numret som låg under “golvslipning”. Ett lyft för lägenheten och färre flisor i fötterna, äntligen!

23 Oct 2022