Håltagning löste husfråga i Örebro

Det kan vara detaljer som gör att en bostad plötsligt blir mer intressant. Som exempelvis att genom håltagning skapa större yta i fastigheten i Örebro.

Det var dags för husvisning igen och Kent höll tummarna för att frun skulle gilla det här. Själv var han beredd att ta vilket hus som helst. De hade tittat på ett tjugotal men alla hade det varit något fel på. De var för stora eller för små. Hade en ovårdad tomt eller så var den allt för parklik.

Huset hade haft ett kök med separat matsal. Det hade inte fallit i god jord hos hustrun. Visst var det konstigt att de inte kunna ha ett bord i köket men det gick att vänja sig. Som tur var hade denne mäklare massor med idéer och förklarade att de alltid kunde slå ut väggen emellan och få ett stort kök.

Håltagning avslutade husletande

Den idén fick det att börja snurra i hustruns huvud, det kunde Kent se. När visningen var klar hade hon till hans förvåning redan tänkt ut kökets utseende och var eld och lågor över projektet. Hon sa att de behövde lägga ett bud och efter år av letande rullade budgivning igång och han höll tummarna hårt.

Bara några veckor senare hade de kontaktat ett företag som gjorde betonghåltagning i Örebro. De hade kommit till huset och nu var de i full gång med att riva väggen. Den hade lyckligtvis inte varit bärande så jobbet var relativt enkelt. När resultatet sedan visade sig jublade de båda två. Vilket kök de skulle få nu när det blivit dubbelt så stort.

7 Feb 2023