Kontakta en målare i Kungsbacka när det ska renoveras

Att kontakta en målare i Kungsbacka när man ska renovera är alltid en genomtänkt idé. Erfarna målare som spacklar, fixar, målar och tapetserar på rätt sätt.

Johannes böjde sig ner och snörade på sig skorna. Han hörde hur barnen började bråka med varandra, men frugan hade sagt att det var okej att han stack ut. Johannes behövde sin löprunda för att kunna tänka klart.

Det bästa var att springa på olika ställen som Kungsbackaskogen, Fjärås Bräcka eller Sandsjöbacka. Idag fick det bli närmsta slingan, Forsrundan. Han orkade inte dra iväg längre. Ofta hade de bästa idéerna kommit när han hade varit ute i skog och mark. Som föräldraledig kändes det som idéerna stagnerade mellan blöjbyten och prinsessklänningar.

Låt målaren spackla och tapetsera

Johannes kände skogens doft fylla hans lungor och kände hur lugnet föll över honom. Frugan hade pratat om att göra om i gillestugan vid middagen. Det kändes som det lades på Johannes axlar direkt. Inte för att han inte kunde, men som föräldraledig skulle kombinationen tapetklister och småbarn vara riktigt dålig.

Plötsligt bland tallar och björkar på slingan kom han på den bästa idén. De skulle anlita en målare som kunde fixa tapetsering åt dem. Om Johannes åkte till öppna förskolan fick målaren arbeta i lugn och ro dessutom. Att komma ut och springa gav onekligen de bästa idéerna kände han. Med förnyad kraft i benen av de bra idéerna tog han backen på säsongsårsbästa. Ett rotavdrag på det så skulle det bli riktigt bra!

14 Jun 2023