Lacka om köksluckor i Stockholm

Ett nytt kök kostar en hel del, och kanske är det egentligen inget större fel på det gamla? Genom att lacka om köksluckorna i Stockholm kan man ge köket ett rejält lyft till en billig peng.

Många gånger byter vi ut fungerande kök helt i onödan och slänger skåp och lådor som det inte är något fel på. Det är inte särskilt snällt mot miljön och heller inte mot plånboken. I stället kan man ge köket nytt liv genom att måla eller lackera om köksluckorna, byta beslag och bänkskiva. Enklast är att lackera om köksluckorna i samma kulör som tidigare eller i en liknande nyans. Då slipper man att även måla om bänksocklar och lister.

Genom att lacka om köksluckorna får man exakt den kulör man vill ha

Det går att lacka om de flesta köksluckor, även de som kommer från stora varuhus. Även vid nyinstallation av kök kan man lacka om köksluckorna för att få den exakta kulör man vill ha och slippa kompromissa. Man kan lackera om köksluckor på plats, men bäst blir det om man lämnar in luckorna till en lackeringsfirma. Då får man ett mer hållbart och snyggare resultat eftersom luckorna efter grundlackning får torka ordentligt i en särskild ugn innan topplackeringen läggs på. Hur mycket det kostar att lackera om ett kök beror på hur många luckor det är. Men det kan också vara bra att jämföra priser mellan några olika lackeringsfirmor. Detta gör man enklast genom att fylla i en prisförfrågan direkt på hemsidan. Läs mer om köksluckor på denna hemsida: lackaköksluckorstockholm.se

20 Sep 2021