Målare i Stockholm målar och tapetserar kontoret

Kontakta en målare i Stockholm för att uppdatera och fräscha upp företagets lokaler. Med nymålade lokaler kommer det kännas som en nystart i nya lokaler.

Gert tittade på kontorets väggar. 10 år hade företagets lokaler legat här. Ganska centralt i Stockholm så det var ju ett grymt läge. Perfekt för både personal och kunder att komma hit eftersom det var enkelt att ta sig hit. Däremot började det bli slitet.

Helhetsintrycket när man kommer in på kontoret kändes viktigt, även om kunderna kanske inte brydde sig om väggarna på kontoret då de inte har med produkten att göra. Gert hade lyft frågan lite försiktigt på fredagsfikan förra veckan och det var fler som noterat det.

Uppdatera kontoret med hjälp av en målare

Vad tvekade han över egentligen, det behöver ju inte vara något avancerat. Om några veckor skulle de iväg på kickoff hela kontoret, det skulle ju vara perfekt att få det målat då. Gert bestämde sig för att ringa en målerifirma direkt och boka in dem.

En uppdatering av färg och tapeter skulle göra kontoret nytt och fräscht när de kom tillbaks efter kickoffen. Det skulle verkligen bli en nytändning för hela firman. Gert skulle även ringa en färgsättare som kunde hjälpa till och få rätt färger på väggarna.

En sak hade han bestämt, det skulle inte bara vara vitt och tråkigt överallt. Lite färg piggar upp och ger nya intryck för de som arbetar på kontoret. Detta skulle bli toppen, kontoret behövde verkligen uppdateras.

30 Sep 2022