Murare med många tjänster i Göteborg

För den som tycker bättre om tegel och murbruk än trämaterial finns många möjligheter till skapande. Vad sägs om en murad spis eller ett vackert rum i tegel gjort av murare i Göteborg?

Det finns saker vi önskar oss trots att vi inte kan säga varför. Idén biter sig fast och vill inte släppa. Så var det för Annika som alltid hade drömt om en vackert murad öppen spis. När hon skulle bli husägare tillsammans med Anders visste han därför vad som krävdes.

Huset de köpt låg utanför Göteborg och innebar en flytt på trettio mil. Det var en av anledningarna till att det tog lite tid mellan husköp och inflytt. Jobb skulle avslutas och lägenhet säljas. Anders hade också sett till att ge en anlitad murare i Göteborg tid att bygga färdigt hans överraskning.

Vacker spis gjord av murare

Så kom dagen då flyttlasset skulle gå och deras nya liv skulle börja. De hade lämnat över logistiken för lägenheten till Annikas föräldrar och åkt i förväg till Göteborg för att motta flyttbilen. Väl framme bad Anders henne sitta kvar i bilen medans han gick in och fixade en grej. Med ryggsäcken över ena axeln försvann han in i huset.

Det plingade i Annikas mobil. Anders hade skickat ett sms att hon skulle komma in. När hon öppnade dörren kunde hon höra lugn musik från vardagsrummet. Där inne fann hon Anders på en filt framför den stora öppna spisen. Han sträckte fram ett glas champagne mot henne, log och sa: “Välkommen hem, älskling.”

2 Mar 2022