Nödvändigt med trapphusrenovering

Det är vanligt att potentiella hyresgäster tackar nej till en lägenhet då första intrycket inte är det bästa. Att göra en trapphusrenovering kan ändra på det.

Kerstin var den i bostadsrättsföreningen som visade lägenheter då ägaren inte hade möjlighet att göra detta. De som bodde i huset hade lagt ner mycket på lägenheterna som var fina och föreningen hade gått in och hjälpt där renoveringen gällde alla. Det var dock uppenbart att den slitna trappuppgången hindrade nya från att flytta in.

Det innebar även att lägenheterna sjunkit i värde, de var alla i föreningen eniga om. Så nu var det på hög tid att göra någonting åt det. De hade tidigare tagit hjälp av ett företag som de tyckte om och ringde dem nu också. Fördelarna var först och främst att de var duktiga och att de hade bred kunskap.

Trapphusrenovering skapar värdeökning

Företaget de ringde kunde göra trapphusrenovering med totalentreprenad. Det vill säga, de kunde fixa själva trappan, målning och annat som behövde göras. Något som var mycket smidigt för föreningen. När de beslutat sig för hur de ville ha trappuppgången kontaktade Kerstin företaget som lyckligtvis hade möjlighet att komma till dem.

Det krävdes egentligen inga stora saker men förvandlingen var fullständig. Trapphuset var målat i vitt och mintgrönt vilket fick den att se ljus och fräsch ut. När Kerstin en vecka efter trapphusrenoveringar visade en lägenhet blev hon förvånad över hur positiva och intresserade alla var. Det skulle bli intressant och se hur mycket de budar. Hon var övertygad om att det skulle vara skillnad.

1 Mar 2023