Rivning nödvändig i Uppsala

Det som ser ut som ett bra köp kan vara det omvända. Då är det bättre att boka in en rivning i Uppsala istället för att renovera ett ruckel som skulle bli dyrt.

Det var inte första gången som Sara och Erik hade köpt en fastighet utan att ha varit på plats. De andra gångerna hade det lönat sig. Nu var de spända på att se hur det vackra huset såg ut inuti. Det här skulle de, till skillnad mot de andra, behålla och göra till sitt eget hem. Något de länge längtat efter.

Huset var magnifikt som ett kråkslott men på ett positivt sätt. Ivriga skyndade de ur bilen, uppför trappan och fram till ytterdörren. Nyckel vreds om, dörren gled upp. Ingen sade ett ljud. Blickar irrade över den sönderslagna inredningen. Det skulle bli en rivning av huset, det stod klart. Insidan var redan klar.

Inte en förlorad dröm - bara en rivning

Besvikelsen var enorm. Särskilt Sara var förkrossad. Som tur var var Erik en obotlig optimist som började fundera ut en lösning. Han tog med Sara ut och plockade fram den medhavda fikakorgen. Medan de fikade förklarade han sin idé. De skulle riva huset, sedan skulle de bygga ett exakt likadant.

Han hade varit övertygande och innan dagen var slut hade ett företag bokats in för att ta hand om rivningen av deras hus i Uppsala. Innan de skulle påbörja sitt jobb skulle en arkitekt komma för att se huset, ta bilder och rita ett nytt likadant med några få ändringar. De skulle få sitt vackra hus till sist. Det skulle bara ta lite längre tid. På denna hemsida kan du läsa mer om rivning i Uppsala: rivninguppsala.nu

11 Apr 2023