Så många målare att välja mellan i Stockholm – vilken är rätt?

Hur vet man att man hittat en bra målare i Stockholm? Det finns ju så många att välja mellan! Självklart ska man be om referenser och en utförlig offert.

Om man bestämt sig för att inte måla om på egen hand vill man såklart vara säker på att man får tag på en målare som faktiskt kan göra det bättre än man själv hade gjort. Det är en del av poängen i att anlita en professionell hantverkare. Resultatet ska bli riktigt, riktigt bra.

Det blir det också oftast när man väljer att anlita en yrkesperson. Det finns en anledning till att uttrycket “fackmannamässigt utfört” återkommer som beskrivning på gjorda renoveringar i bostadsannonser. Men det finns också aktörer på marknaden för hantverk och måleri som är mindre nogräknade. Hur vet man att man fått tag på the real deal och inte en amatör?

En bra målare i Stockholm ska tåla att jämföras

Det finns massor av duktiga målare i Stockholm. Självklart är det värt att lägga ned lite arbete på att säkerställa att man hittat just en sådan. Man kan till exempel be om referenser på tidigare arbeten. Om man är mycket noga kan man till och med be att få inspektera utförda jobb på plats.

Man kan också jämföra offerter mellan olika målarfirmor. En varningssignal är faktiskt att målarfirman verkar lite för billig i jämförelse med andra aktörer. Det kan innebära att man får vad man betalar för. Men det måste inte heller vara dyrt att måla om hemma. Många riktigt duktiga målare i Stockholm erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på målerier.

24 Apr 2023