Sätt din egen prägel

Det är en stor sak att få sitt första egna hem. Planerna har påbörjats redan innan man ens har hittat det perfekta hemmet. Men vad gör det, man får väl drömma lite? Ett hem helt enligt rätt smak.

Äntligen står man med nycklarna till hemmet och, om sanningen ska fram, planeringen är redan gjord. Inflyttningen ska vänta ett tag, för först ska det ändras där. Som tur är får man bo hos en vän så länge. Man vill trots allt vara nära och se renoveringen ta fart, den utvecklas dag för dag. Vem kunde tro att man en dag skulle vara en av de lyckliga som får bo i Stockholm, och dessutom äga sin egen lägenhet där. Lägenheten har stor potential, men den är inte alls som man önskar, det är en del saker som ska ändras innan den blir perfekt. Köket ska renoveras och väggarna ska målas om, sen går tankarna på om man ska ha klinkers i badrummet.

Experternas hjälp med renoveringen

I full fart växer lägenheten fram exakt så som man önskar. Givetvis tack vare duktiga hantverkare, utan dem hade det aldrig gått. En erfaren målerifirma i Stockholm kan både måla och tapetsera. Kanske kan de även sätta upp klinikers. Det bästa av allt när man anlitar hantverkare, det är att man får garanti på jobbet, och försäkring. Utöver det kan man även få hjälp av rot-avdraget. Efter allt deras slit kommer man att ha en lägenhet som håller och passar ens smak en lång tid.

30 Apr 2021