Skapa ett vackert uterum på balkongen

Tänk vad skönt att få njuta av balkongen utan att höra alla bilarna som åker förbi nedanför. Eller slippa myggorna när man vill njuta av den svenska sommarnatten. Är det ens en möjlighet?

Sven kunde inte förstå varför Majlis tjatade om att de skulle glasa in balkongen. Men när han väl gett med sig och jobbet var klart var han tvungen att medge att hon haft rätt. Här låg han nu i den sköna soffan av rotting de ställt på balkongen. Majlis hade lagt över honom filten de köpt i Italien. Värmeelementet som de satt ut på balkongen jagade bort den kalla höstluften. Det regnade och ljudet när dropparna slog mot glaset var lugnande. Han slöt ögonen och lyssnade. Ett ögonblick senare sov han.

Den perfekta platsen

Gör balkongen till det som du tycker bäst om. Är det en oas där du kan odla året om? Eller bara sitta och njuta medan vinden viner därute? För visst är det lyxigt med ett extra rum man kan använda som nästan vad som helst under kalla månader? Men som på sommaren kan öppnas så att solen kan komma in. Ibland kan man faktiskt få allt man vill ha.

Behöver du inspiration? Ta kontakt med ett företag som gör balkonginglasningar och fråga vad de har för ideer. Med sina många erfarenheter har de nog hört det mesta. Varför inte vara lite extra nyfiken när du är ute på dina promenader. Hur ser det ut i husen du passerar? Läs mer om balkonginglasning på denna sida: balkonginglasningvästerås.se

20 Apr 2021