Smart hyra in målare från Södermalm

Måla ett rum är en enkel sak, eller? Även för den händige kan det uppstå besvärliga situationer. Då kan duktiga målare rädda situationen där en renovering på Södermalm gått på tok.

Mats hade länge gått och irriterat sig på de slitna och håliga väggarna i hallen. Nu hade han fått nog och åkte för att handla det han behövde. Väl hemma började han sätta maskeringstejp på alla lister och täcka golvet med papper. Det tog längre tid än han trott så han beslöt att fortsätta nästa morgon.

Hål skulle spacklas igen och putsas för att bli osynliga efter målning. Efter många timmars slit kände han sig nöjd och beslöt att ta en paus för att sedan börja måla, det skulle bli roligt tyckte han. Nyfiken på att se hur det skulle bli.

Lägenhet på Södermalm äntligen klar tack vare målare

Han hade förträngt att det fanns ett element på ena väggen. Ett sånt där tjockt och bulligt som man kan se igenom. Hur skulle han måla bakom det? Ta bort elementet vågade han inte då han aldrig gjort det förr. Provade med liten pensel men målade elementet istället.

Måndag morgon kontaktade han en målare på Södermalm och förklarade situationen. Förutom elementet hade han tagit bort maskeringstejpen för sent och färgen hade följt med på vissa ställen.

Målaren kom för att ta en titt och nu var hallen målad. Oklanderligt utan en enda miss. Mats hade lärt av sitt misstag. Nästa gång skulle han ringa målaren direkt. Vilket skulle spara både nerver, tid och pengar. Läs mer om målning på den här hemsidan: målaresödermalm.se

4 Jan 2022