Svetsning med full kompetens

Svetsning är en svår konst. Det är inte alla som passar till att arbeta med svetsning men de som utbildar sig och får rätt kompetens blir väldigt passionerade och har stort yrkeskunnande.

Om man behöver få ett svetsjobb utfört är det en självklarhet att man anlitar en utbildad, licensierad och erfaren svetsare. Svetsning som utförs på fel sätt kan få stora konsekvenser och därför är företag som utför svetsningar noga med att alla har erfarenhet och är licensierade svetsare.

Tillverkning av tryckkärl, behållare och tankar kräver just den kompetens som ett företag som arbetar med svetsning har. Man vet alltid att de produkter som tillverkas där håller högsta kvalitet och standard.

Man tillverkar och och svetsar produkter av rostfritt, syrafast och svart material

Tidigare användes begreppet “licenssvetsning” för att garantera att ett jobb utförts av behöriga svetsare. Det är ett svårt yrke och när man tillverkar eller lagar tryck- och bränslebehållare kan det innebära stora risker om man inte har rätt kunnande.

Svart material har blivit en favorit för dem som arbetar på ett företag som utför svetsning, men man utför alla sorters svetsarbeten med samma kunnande och erfarenhet. Med en gedigen maskinpark kan man klara det mesta inom behållare, tankar och stålkonstruktioner.

Man tillverkar tankar och behållare i standardutförande, men har också möjlighet att skräddarsy produkter efter specialmått. Allt arbete utförs av kunnig, utbildad personal med lång erfarenhet. För att säkerställa att man håller jämna steg med den tekniska utvecklingen har man regelbunden kompetensutbildning för all personal.

15 Feb 2022