Ta hjälp av golvläggare när butiken behöver nytt golv

Det är lätt att välja golv efter utseende. Det är viktigt då man ser golvet hela tiden. Men för att välja det som är rätt för den egna butiken är det klokt att ta hjälp av en golvläggare.

Kent gick förbi en lokal i centrala Borlänge som stod tom. En tanke grodde. Varför inte hyra lokalen och utöka utbudet i byggvarubutiken genom att flytta verksamheten? Tanken ville inte försvinna, han gjorde slag i saken. Lokalen behövde en ordentlig renovering, allt var slitet. Lyckligtvis satte han sig ned med sin kompis som arbetade som snickare för att gå igenom vad som behövde göras.

När de kom till golvfrågan och Kent förklarade vad han ville ha tittade kompisen på honom med en häpen min och sa, hur tänker du nu? Vill du inte ha ett golv som håller och ser snyggt ut under lång tid?

Golvläggaren kan spara företaget pengar

Efter att ha lyssnat till sin kompis förstod Kent vad han menade. Han hyrde in en byggfirma som arbetade tillsammans med en bra golvläggare i Borlänge. Denne förklarade att då kunderna kör runt med vagnar som kan bli ganska tunga krävs ett starkt golv. Som inte bara håller för trycket utan även fortsätter att se snyggt ut trots allt slitage.

Med hjälp av alla inblandade blev resultatet riktigt bra. Inte bara var golvet slitstarkt och snyggt, golvläggarna hade även förklarat hur han skulle tänka rent färgmässigt. Butiken var nu både inbjudande och praktisk. Något som både Kent och hans kunder uppskattade.

19 Aug 2021