Trädgård att dela med grannarna

En alldeles egen innergård där barnen kan leka och man kan umgås med vänner och grannar i den friska luften. Det är vad många drömmer om när man söker efter en lägenhet i innerstaden.

Det finns de som har en dröm om ett eget hus med en trädgård, där man kan vara själv och få styra över sina egna ytor. Men det finns också de som istället vill ha bekvämligheten av en lägenhet. Där får man alltid hjälp av en fastighetsskötare och fastighetsägare för alla reparationer och underhåll. Såväl i lägenheten som på innergården som man delar med alla andra boende. Det är också många som tycker att det är tryggt och extra mysigt att ha den gemensamma yttre ytan där man kan fika och prata med sina grannar. En gemenskap som för många är extra viktig på grund av ensamhet eller ett stort socialt behov.

Med egen design

Innergårdar kan skilja sig markant åt mellan olika fastigheter. På vissa satsar man på en lummig gård med mer grönska än funktion. Andra har barnen i fokus med en stor lekplats och endast mindre grönska samt umgängesytor. Det finns även de som istället har umgänget för de vuxna som mål och därför har allt man kan önska sig i grillar, stolar och bord. Hur man som fastighetsägare beslutar sig för att inreda sin innergård är helt ett eget beslut. Men det kan påverka vilka boende man attraherar. Därför är det ett viktigt val som man har. Mer om innergårdar på denna hemsida: renoverainnergårdarstockholm.se

23 Mar 2021