Tryggt med sprinklersystem

Sprinklersystem på företaget räddar mycket vid brand i byggnaden. För att inte tala om själva byggnaden. Ett snabbt och effektivt sätt att bromsa elden.

Snart var den gamla byggnaden helt annorlunda efter den enorma makeovern. Kristian var nöjd. Då det var ett av hans största projekt hade det varit lite nervöst. Efter att han hade fått skisserna på hur kontoren i byggnaden skulle se ut hade han tagit in hyresgäster. Ja, de hade inte flyttat in ännu men var redo att inta sina kontor.

Det var mycket att tänka på då hyresgästerna med all rätta ställer höga krav. Där skulle bli inbrottslarm och brandlarm. Han hade också förhandlat med ett företag som satte in sprinklersystem. Han hade tyckt att det kändes lite konstigt på ett kontor, men företaget försäkrade att det fanns system för alla byggnader.

Suveränt sprinklersystem

En anställd från företaget kom för att gå igenom kontoren tillsammans med Kristian. Väldigt snart insåg han att det bästa var att ge Anders, som han hette, fria tyglar för Kristian själv förstod ingenting. Han kände att det var riskfritt då han sett vilka arbeten de gjort tidigare och de var ofta i betydligt större skada.

Men innan de började installera sprinklersystemet skulle Anders skicka en offert på jobbet så att Kristian hade papper på allt och så att det inte blev några missförstånd. Så snart pappren var levererade började företaget att utföra sitt jobb. Kristian var imponerad över hur effektivt de arbetade och det tog inte lång tid innan de var klara. Deadlinen skulle hållas med dagar tillgodo. Hyresgästerna kunde flytta in på angivet datum.

2 Oct 2022