Vackra och hållbara ytor

Det bästa badrummet för dig är oftast ett badrum som har både skönhet och funktion som passar dig och din familj. Men hur gör man för att få det perfekta badrummet som håller i många år framöver?

De två rummen i bostaden som står för funktion är kök och badrum. Det är också de två rummen som skapar mest frustration när det inte finns tillräckligt med plats eller funktionerna inte är som de önskas. Därför bör man vid en nybyggnation eller renovering noga tänka igenom vad det är man önskar av sitt kök och badrum. När det kommer till badrummet så är det också det rum som räknas som våtrum. Det är därför oerhört viktigt att få det tätt så inga skador uppstår.

Skaffa rätt funktioner

När man tänker på funktioner i ett badrum så är det förstås toalettstol, handfat och dusch eller badkar som man först och främst tänker på. Men det stannar inte där. För om man tänker efter så är det också andra funktioner som är mycket viktiga. En spegel är mer eller mindre självklar och ett badrum som saknar spegel finns nästan inte. Men det handlar också om möjlighet till förvaring av skönhetsprodukter, hygienartiklar, handdukar med mera. Så det är passande med eleganta badrumsmöbler. Något annat som också faller under funktion på ett sätt är möjligheten att kunna rengöra badrummet. Därför väljer många att sätta kakel och klinker i sina badrum. Det är material som är vackra men även mycket lätta att rengöra.

16 Dec 2020