Vilken stil får ditt nya badrum?

Skapa ett helt nytt och skönt badrum. Nytt kakel och klinker med skickliga hantverkare till hjälp. Vilken stil och känsla skapar du när du gör om i ditt badrum? Vilka färger, vilka material?

Vill du skapa ett mörkt och mystiskt badrum som inbjuder till romantik eller föredrar du ett vilsamt spa-liknande rum? När du renoverar ditt badrum har du alla möjligheter i världen att skapa den känsla som just du längtar efter. Så, vad fantiserar du om när du ligger i badet eller tar en dusch?

Är du ensam i familjen och kan välja exakt allt själv eller behöver du kompromissa i val av färger och material? Hur stor budget har du för renoveringen och vilka fasta förutsättningar är du låst vid, typ vatten och avlopp? Eller kan du göra om även dessa val?

Skapa ett exotiskt paradis

Låt säga att du drömmer om att få resa till Bali en vacker dag. Då det nu kostar att renovera badrum i Göteborg kan det dröja ytterligare ett tag att komma iväg på dina drömmars resa. Skapa istället en miljö som påminner om Bali och känn det som om du vore där varje dag.

Ett badrum med inspiration från Bali ska givetvis renoveras med helt nytt kakel och klinker i olika sandfärgade toner. Dina väggfasta möbler får en ton av bränt trä och tillför en varm och jordande känsla. Till detta är det vackert om dina textilier går ton i ton med brunt och beige. Pricken över i:et blir en exotisk och färgstark blomma.

28 Jan 2021